Fysiurgisk Massage

Ved fysiurgisk massage forstås, at der tages udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning og musklernes placering. Det er en dybdegående massageform, hvor der arbejdes med både muskler og led med udgangspunkt i udspring og hæfte.

Massagen fjerner spændinger og er smertelindrende, og den øgede blodcirkulation gør, at kroppens affaldsstoffer lettere udskilles. Den øgede blodcirkulation gør ligeledes, at musklerne hurtigere genopbygger sig selv efter skader og belastninger. Herudover reducerer massagen stress, ømhed og smerter i kroppen.

I den fysiurgiske massage arbejdes der også med triggerpunkter efter behov. Triggerpunkterne ligger dybt i selve musklen og er sammentrukne muskelfibre, der danner små knudeagtige sammentrækninger, der hvor den motoriske nerve forbinder sig med musklen.

En fysiurgisk massage kan både være en helkropsmassage eller en regionsspecifik massage som fx ryg, skulder og nakke.

30 minutters fysiurgisk massage: Her tages der udgangspunkt i en bestemt region, hvor du er særlig øm.

60 minutters fysiurgisk massage: Her tages der udgangspunkt i op til flere områder hvor du er særlig øm, men det er ikke nødvendigvis en helkropsmassage.

90 minutters fysiurgisk massage: Her nås en dybdegående massage af hele kroppen, med ekstra fokus de områder hvor du er særligt øm.

Tiderne inkluderer af- og påklædning.

Salig2

 

 

%d bloggers like this: