Drømmeanalyse

Jeg vil starte med at sige, at ikke alle drømme skal analyseres. De fleste drømme vi har om natten, handler om at placere de indtryk vi har oplevet i løbet af dagen og lagre dem i vores hukommelse. Og det kan sagtens være i nogle sære sammenhænge, uden at det har en større betydning.

Din underbevidsthed taler til dig, og det gør den igennem billeder, minder og referencer. Men det er ikke altid ligetil at forstå, hvad pokker det er, der foregår. En gang i mellem har vi nogle meget stærke drømme, der kan sætte sig i kroppen, og som er meget klare, når vi vågner. Måske de endda har en ubehagelig eller mareridtsagtig karakter. Det er disse drømme, det giver mening at kigge nærmere på, og det er her, jeg kommer ind i billedet. Når du har stærke drømme, som du ikke forstår, kan jeg hjælpe dig til at se, hvad det er din underbevidsthed prøver at fortælle dig, og hvorfor du drømmer som du gør.

Det er vigtigt at pointere, at kun DU ved, hvad din drøm betyder. Der er ikke en facitliste, man kan gennemgå og sige, at hvis du drømte om A, så betyder det B, men der er dog alligevel nogle kendetegn, som man igennem tiderne har indset, har samme betydning for drømmeren. Jeg kan kigge ind i symboler og analysere din drøm ud fra et drømmeanalytisk perspektiv og dermed finde frem til ting, du måske ikke selv var klar over.

Analyse af din drøm

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at forstå din drøm og introducere dig til drømmenes spændende univers.

Hvis du på forhånd kan fortælle mig, hvor du er i dit liv, kan jeg bedre spore mig ind på, hvad din drøm omhandler. For mig gælder det ikke om at lege detektiv, men snarere at vi sammen skal finde ud af, hvad det er din underbevidsthed prøver at fortælle dig.

Inden du sender mig en beskrivelse af din drøm, kan du derfor overveje, om noget i din drøm passer ind i dit liv lige nu. Du må også gerne gøre dig klart, hvad der er hverdagsting, og hvad der er ekstraordinært. Måske der er noget i din drøm, der allerede giver mening for dig, og som ikke nødvendigvis skal ‘tolkes’.

Dette skal du gøre

  • Din drøm skal gerne være så detaljeret som muligt. Alt hvad du husker, skal med: billeder, steder, handlinger, følelser osv.
  • Du kan enten skrive din drøm ned, og sende den til mig på: annemannemarie@hotmail.com
  • Eller du kan indtale din besked på en lydfil (der kan det være lettere at få detaljer og følelser med), og sende den til mig via WhatsApp på +45 26742070.

Vær opmærksom på, at jeg skal bede om en skriftlig tilkendegivelse af, at du ønsker din drøm analyseret, inden jeg går i gang med arbejdet.

Sådan får du svar

Jeg sender dig en analyse af din drøm som PDF-fil via e-mail, så du altid har mulighed for at se tilbage på svaret. I analysen vil jeg naturligvis lægge vægt på drømmesymboler, men stiller dig også nogle spørgsmål, som du efterfølgende kan arbejde med. Dette koster 250 kr. per drøm.

Hvis du efterfølgende ønsker at få noget uddybet yderligere eller har behov for at vi tager en snak omkring din drøm, kan vi arrangere en 30 minutters telefonsamtale for 150 kr.

Skov4

%d bloggers like this: