Massage

Behandlingsformer

I mine behandlinger skelner jeg mellem sports-, fysiurgisk- og wellness massage, som alle er oliemassager. Masageformerne har samme udgangspunkt, men intensiteten af massagen differentierer alt efter, hvad dit behov er.

En SPORTS MASSAGE er en intens kort behandling, som oftest tager udgangspunkt i en meget soecifikt område, der skal arbejdes med (fx nakke/skulder). Det er en dybdegående massageform, hvor der arbejdes med både muskler og led med udgangspunkt i udspring og hæfte. Jeg arbejder ofte med triggerpunkter, for at få løsnet specifikke anspændte områder.

Ved FYSIURGISK MASSAGE forstås, at der tages udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning og musklernes placering. Det er en dybdegående massageform, hvor der arbejdes med både muskler og led med udgangspunkt i udspring og hæfte. I den fysiurgiske massage arbejdes der også med triggerpunkter efter behov. Triggerpunkterne ligger dybt i selve musklen og er sammentrukne muskelfibre, der danner små knudeagtige sammentrækninger, der hvor den motoriske nerve forbinder sig med musklen. En fysiurgisk massage kan både være en helkropsmassage eller en regionsspecifik massage som fx ryg, skulder og nakke.

En WELLNESS MASSAGE er en helkropsmassage, hvor der ikke nødvendigvis arbejdes ligeså dybt i muskulaturen som ved en sports- eller fysiurgisk massage. Fokuset er mere på det afslappende, afspændende og afstressende element af massagen. Her bruges gerne æteriske olier for at øge den ønskede effekt. Selvom det ikke er en fysiurgisk massage, vil en wellness massage stadig fjerne spændinger og være smertelindrende. Den varme din krop oplever fra massagen, vil øge din blodcirkulation og gøre det lettere for din krop at udskille affaldsstoffer. Denne massageform er især velegnet til dig, som har brug for at koble af fra hverdagen et øjeblik, og give din krop og psyke lidt ekstra opmærksomhed.

Priser

Alle mine massage behandlinger finder sted på 2100 Kbh Ø.

30 min behandling 300,00 kr.
60 min behandling 450,00 kr.
90 min behandling 600,00 kr.

Tiderne er inklusiv af- og påklædning.

Massage

Hvorfor få massage?

Der kan være mange grunde til at få massage, men en af de typiske grunde er at få løsnet op i spændinger i kroppen. Dette kan være generelle spændinger og ømhed i kroppen eller det kan være spændinger, der udløser fysiske smerter og hovedpine. For de fleste er massage en afstressende og afslappende behandling, der giver både fysisk og psykisk velvære.

Ved massage øges blodkredsløbet, hvilket giver bedre gennemblødning i vævet og dermed bedre udrensning af affaldsstoffer i kroppen. Massage virker generelt afslappende og udspændende på muskulaturen og egner sig derfor til behandling af smerter, spændinger, hævelser og skader. Den øgede blodcirkulation gør ligeledes, at musklerne hurtigere genopbygger sig selv efter skader og belastninger.

Herudover er en massage stress reducerende og giver kroppen mulighed for at være i det parasympatiske nervesystem. Den afslappende effekt massage har på krop og psyke som helhed, kan ligeledes være med til at nedsætte stress samt afhjælpe fordøjelses- og søvnproblemer.

Vigtigt at vide

I bund og grund kan alle få massage, men der er nogle få ting du skal være opmærksom på, inden du bestiller en massagetid.

  1. Har du haft en akut skade, skal der gå minimum 72 timer, før der bør masseres på området.
  2. Hvis du lider af gigt, skal du være opmærksom på, om det gigtramte område er indflammeret eller ej – det vil nemlig ikke tåle massage under inflammation.
  3. Er du feberramt eller har influenza, kan du ikke blive masseret.
  4. Lider du af blodpropper i benene, betændte åreknuder, har kunstige blodkar eller lider af en blødersygdom, kan der ikke masseres.
  5. Lider du af sukkersyge, bedes du gøre opmærksom på dette.
  6. Tager du nogen form for medikamenter, bedes du oplyse dette inden booking af en massage.
  7. Hvis du er i tvivl om du kan få en massage, så kontakt din læge for at være helt sikker.

Massage1

%d bloggers like this: