Om Mig

Helt kort

ProfilJeg har altid arbejdet i servicebranchen og har en lang karriere fra hotel- og konference branchen bag mig. Jeg har altid elsket mit arbejde, men i 2017 fik jeg en belastningsreaktion der gjorde, at jeg tog min karriere op til revurdering. Det var også i denne forbindelse at mine drømme for alvor bankede på min dør (i bogstavelig forstand), og jeg genoptog mit drømmearbejde, der ellers havde været lagt på hylden i nogle år.

I januar 2018 tog jeg en 200 timers yogauddannelse i Indien og har siden april 2018 haft faste yogahold. Jeg har efterfølgende uddannet mig fysiurgisk massør og sportsbehandler med speciale i triggerpunkt akupunktur. Jeg nyder mit arbejde med mine klienter og glæder mig til at se, hvad fremtiden byder på.

Min rejse

Siden jeg var helt lille, har jeg været fascineret af drømmenes univers, og allerede før teenageårene skrev jeg mine drømme ned og lånte bøger på biblioteket om drømmesymboler og tolkning. Jeg var generelt meget optaget af det spirituelle univers og hvad der ellers kunne være mellem himmel og jord. Igennem hele mit liv har jeg haft et forholdsvist åbent og ubekymret sind og taget tingene som de kom.

Som 18-årig afsluttede jeg gymnasiet og en stærk udlængsel trak i mig. Jeg var netop fyldt 19 år, da jeg valgte at rejse til Australien i et år og fik hurtigt blod på tanden for at opleve mere. Samtidig befandt jeg mig i et sted, hvor jeg ikke på nogen måde kunne forestille mig, hvad jeg skule studere. Der var intet, der virkelig talte til mig, så jeg brugte mange år på at arbejde som receptionist i højsæsonen og rejse i lavsæsonen.

Jeg endte med at studere markedsføring, men fandt også ud af, at dette ikke var min vej. Med mine mange år som receptionist skulle karrieren fortsætte i servicefaget og hotelbranchen; først som receptionschef og senere i en stilling med personalekoordinering til konferencer og events.  Jeg var både glad for mit arbejde og dygtig til det, men  i 2017 kom en belastningsreaktion buldrende som et damptog – en belastningsreaktion bedre kendt som stress.

Dette blev startskuddet til, at jeg fik stoppet op og genovervejet, hvad jeg skulle bruge mit liv på. Jeg fik en stor interesse for stress reducerende emner og et stærkt ønske om at kunne afhjælpe andre, der eventuelt stod i samme situation.

I januar 2018 tog jeg med to venner til Khajuraho i Indien og gennemgik en intens 200 timers yogauddannelse inden for klassisk Hatha yoga. Tilbage i Danmark kastede jeg mig ud i mit nye erhverv som yogalærer og fandt hurtigt min vej og min måde at undervise på. I november 2018 kunne jeg tilmed kalde mig uddannet Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler, som er endnu en drøm, der har boblet et sted i mit indre i et godt stykke tid.

I dag elsker jeg at kunne hjælpe andremed at komme ned i deres krop, stresse af, blive mere nærværende og få brugt kroppen. Og min nye rejse er kun lige begyndt…

 

%d bloggers like this: