Om Mig

Helt kort

Profil2Efter en lang karriere i hotel-, konference- og eventbranchen valgte jeg, efter en stress belastning i 2017, at tage min levevej op til revurdering. Jeg var simpelthen klar til at bevæge mig nye veje, og flere ting kaldte på mig. Så i 2018 satte jeg kursen mod Indien og tog min første yogauddannelse efterfulgt af en uddannelse som fysiurgisk massør og sportsbehandler. Dette blev starten på en helt et helt nyt kapitel og i juni 2019 kom min virksomhed ANMA til verden. Jeg bestræber mig på hele tiden at udvikle og uddanne mig, så jeg hele tiden kan tilbyde nye og spændende ting for mine klienter og elever. Og min rejse er stadig kun lige begyndt.

CV

  • 2021 – Curandera i Shipibo Traditionen, Inkan Kena/Peru
  • 2020 – Thai Yoga Massage, Tengbjerg Massørskole, Næstved
  • 2020 – 40 timers Sound Therapy Practitioner, Vita de Lux Denmark, København
  • 2019 – 50 timers Yin Yogalærer, Aayaa Yoga, Rishikesh/Indien
  • 2019 – Reiki 1 v/ Christin Bjergbakke, København
  • 2019 – Mindful Spisning Coach, At Work Skolen, København
  • 2019 – Speciale i Triggerpunkt akupunktur, At Work Skolen, København
  • 2018 – Fysiurgisk Massør- og Sportsbehandler, At Work Skolen, Roskilde
  • 2018 – 200 timers Hatha Yogalærer, Arhanta, Khajuraho/Indien

Mine interesser og arbejdsområder

Yoga

Vi skal tilbage til januar 2016 før jeg for alvor fik øjnene op for yogaens verden. Jeg mærkede en ny ro og fik en helt anden kropsbevidsthed end jeg hidtil havde haft. Det gik også op for mig at man hverken behøver at være slank eller smidig for at dyrke yoga og at yoga i grunden handler om mange andre ting end det fysiske element. Jeg har siden da stille og roligt bevæget mig dybere ned i de mange lag som yoga og meditation tilbyder og er landet i den mere rolige form, hvor især vejrtrækning, blide stræk og bevidsthed om nuet er i fokus. Jeg lærer hele tiden nye ting om mig selv igennem yogaens verden og det er en ære for mig at kunne dele ud af denne passion til mine elever.

Yoga

Massage

Jeg har altid interesseret mig for og været nysgerrig på massage. For mig er det at få en massage kombineret med velvære og selvkærlighed, og det er noget jeg altid gerne har villet videregive til andre. Derfor var det helt naturligt for mig at uddanne mig til fysiurgisk massør. For mig er der utrolig stor værdi i arbejdet med mennesker og hvad end det handler om fysisk eller psykisk velvære, så oplever jeg gang på gang hvor helende en massage kan være for mine klienter.

Massage

Lydterapi

Jeg hørte en dag en lille fugl synge om klangmassage. Det var nyt for mig og vakte hurtigt min interesse og jeg vidste, at det var noget jeg en dag skulle dykkere dybere ned i. Da jeg tog min Yin Yoga uddannelse i Indien købte jeg derfor 5 smukke tibetanske klangskåle med hjem. 6 måneder senere dukkede et Sound Therapy Practicioner kursus op, som var skræddersyet til mig. Hvad jeg ikke vidste var, at udover at lære at arbejde med klangskålene, blev jeg også introduceret til verdenen indenfor Gong spil og den fantastiske healing der bliver skabt igennem deres vibrationer. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at dette var en vej jeg skulle gå, og det er jeg utrolig glad for i dag.

Gong

Aromaterapi

Med massagen kom en helt naturlig interesse for æteriske olier og planternes verden generelt. De æteriske olier har mange forskellige egenskaber og påvirker os både fysisk og psykisk, så udover brugen af disse olier i mine behandlinger er jeg også dykket ned i at producere bodyscrubs og bodyolier. Jeg arbejder kun med naturlige olier og urter og laver scrubs og olier på bestilling.

Bodyscrubs

Drømmetydning

Lige så længe jeg kan huske, har min fascination af drømmenes verden været enorm. Allerede som barn kom mine første drømmedagbøger til verden og jeg brugte mange timer på at prøve at forstå drømmenes sprog ved hjælp af bøger fra biblioteket. Som barn var det hele dog lidt mere sort/hvidt og det er først som voksen, at jeg for alvor har kunne dykke ned i og forstå drømmenes kompleksitet. Jeg har i dag lært at forstå mine egne drømmes sprog og er meget passioneret omkring at hjælpe andre med at forstå deres drømmesprog.

Dreamcatcher

%d bloggers like this: