Om Mig

Helt kort

AM1Jeg har altid arbejdet i servicefaget og har en lang karriere fra hotel- og konference branchen bag mig. Omkring 2017/2018 valgte jeg dog at tage min levevej op til revurdering. Jeg besluttede mig for at tage en 200 timers yogalæreruddannelse i Indien, genoptog mit arbejde med drømmenes verden og uddannede mig fysiurgisk massør og sportsbehandler med speciale i triggerpunkt akupunktur. Det er en ny og spændende rejse jeg har bevæget mig ud på, og aldrig har noget givet mere mening end det gør nu. Jeg nyder mit arbejde med mine elever og klienter og glæder mig til at se, hvad fremtiden byder på. Min nye rejse er kun lige begyndt…

CV

  • 2020 – PLANLAGT: Thai Yoga Massage, Tengbjerg Massørskole, Næstved
  • 2020 – 40 timers Sound Therapy Practitioner, Vita de Lux Denmark, København
  • 2019 – 50 timers Yin Yogalærer, Aayaa Yoga, Rishikesh/Indien
  • 2019 – Reiki 1 v/ Christin Bjergbakke, København
  • 2019 – Mindful Spisning Coach, At Work Skolen, København
  • 2019 – Speciale i Triggerpunkt akupunktur, At Work Skolen, København
  • 2018 – Fysiurgisk Massør- og Sportsbehandler, At Work Skolen, Roskilde
  • 2018 – 200 timers Hatha Yogalærer, Arhanta, Khajuraho/Indien

Mine interesser og arbejdsområder

Yoga

Det var i januar 2016, at jeg for alvor fik øjnene op for yogaens verden. Jeg mærkede en ny ro og fik en anden kropsbevidsthed end jeg hidtil havde haft. Siden da har jeg stille og roligt bevæget mig dybere ned i de mange lag som yoga og meditation tilbyder. Jeg tog min 200 timers hatha yogauddannelse i Khajuraho i Indien i 2018 og i 2019 tilføjede jeg en 50 timers yin yogauddannelse fra Rishikesh i Indien. Igennem yogaen lærer jeg at være tålmodig og værdsætte min krop og mit sind og det er en ære for mig at kunne dele ud af min passion til mine elever.

Yoga

Massage

Jeg har i grunden altid interesseret mig for og været nysgerrig på massage. For mig er det at få en massage kombineret med velvære og selvkærlighed, og det er noget, jeg altid gerne har villet videregive til andre. Derfor var det helt naturligt for mig at uddanne mig fysiurgisk massør. Én ting er at give kroppen en pause i form af velvære, men endnu vigtigere har det været for mig at dykke ned i kroppens anatomi og få en forståelse af, hvordan det hele hænger sammen. Det giver mig utrolig stor værdi at kunne afhjælpe andre med deres smerter og tilføje velvære til deres hverdag.

Massage

Aromaterapi

Hvis der er noget, der går hånd i hånd med massage, så er det aromaterapi. Det er oplagt at arbejde med æteriske olier i forbindelse med massagebehandlinger og det er et område, der interesserer mig meget. De æteriske olier har mange forskellige egenskaber og påvirker os både fysisk og psykisk. Jeg arbejder kun med naturlige æteriske olier og bruger dem bl.a. i massageolier, bodylotions og bodyscrubs.

Aroma

Reiki Healing

I løbet af 2019 blev interessen og ønsket om at bevæge mig over i en mere holistisk retning større, og jeg begyndte at undersøge hvilken retning, jeg skulle gå. Valget faldt på traditionel Reiki healing og gennemførte Reiki 1 ved Christin Bjergbakke i slutningen af 2019. Jeg tilbyder både Reiki behandlinger som en enestående behandlingsform, men jeg arbejder også på at kombinere det med traditionel massage.

Krystaller

Jeg har altid været tiltrukket af arbejdet med krystaller og allerede da jeg var helt lille, var det et område jeg dykkede ned i og studerede. Det blev dog lagt på hylden (eller rettere sagt i kælderen) allerede inden jeg trådte ind i 20’erne og herfra røg mine krystaller i glemmebogen. Det var først da jeg blev behandler og genoptog arbejdet med drømme, at jeg pludselig erindrede denne glemte passion. Ligesom med de æteriske olier er arbejdet med krystaller meget omfangsrigt, og det kræver både tid og tålmodighed at kaste sig over. Derfor har det indtil nu primært været noget, jeg har arbejdet med i det små. Men med Reiki healingen kommer også chakrabalancering og en helt naturlig bro er pludselig blevet skabt. 2020 bliver derfor året, hvor også krystallerne får en større plads i mit arbejde.

krystaller

Drømmetydning

Lige så længe jeg kan huske, har min fascination af drømmenes verden været enorm. Allerede som barn kom mine første drømmedagbøger til verden og jeg brugte mange timer på at prøve at forstå drømmenes sprog med hjælp fra biblioteksbøger. Som barn var det hele dog lidt mere sort/hvidt og det er først som voksen, at jeg for alvor har kunnet dykke ned i drømmenes kompleksitet. Men ligesom med krystallerne blev drømmearbejdet så småt lagt på hylden, da jeg trådte ind i 20’erne. Efter en belastningsreaktion i 2017 bankede mine egne drømme dog for alvor på døren igen og her stod det mig meget klart, at det var noget, jeg skulle genoptage. Det blev også klart for mig, at det at kunne arbejde med drømme er en gave, jeg skal dele med andre. Jeg har derfor siden 2017 også arbejde med at hjælpe andre til bedre at forstå deres drømmes univers.

Dreamcatcher

%d bloggers like this: