Om Mig

Helt kort

ProfilJeg har altid arbejdet i servicebranchen og har en lang karriere fra hotel- og konference branchen bag mig. Jeg har altid elsket mit arbejde, men i 2017 fik jeg en belastningsreaktion der gjorde, at jeg tog min karriere op til revurdering. Det var også i denne forbindelse at mine drømme for alvor bankede på min dør (i bogstavelig forstand), og jeg genoptog mit drømmearbejde, der ellers havde været lagt på hylden i nogle år.

I januar 2018 tog jeg en 200 timers yogauddannelse i Indien og har siden april 2018 haft faste yogahold. Jeg har efterfølgende uddannet mig fysiurgisk massør og sportsbehandler med speciale i triggerpunkt akupunktur. Jeg nyder mit arbejde med mine klienter, og glæder mig til at se, hvad fremtiden byder på.

Min rejse

Siden jeg var helt lille, har jeg været fascineret af drømmenes univers, og allerede før teenageårene skrev jeg mine drømme ned og lånte bøger på biblioteket om drømmesymboler og tolkning. Jeg var generelt meget optaget af det spirituelle univers og hvad der ellers kunne være mellem himmel og jord. Med et åbent sind har jeg taget tingene som de kom.

DSCN0949Sideløbende med at min karriere i hotelbranchen så småt fik fodfæste gav jeg i mine 20’ere efter for min udlængsel og min trang til at opleve verden, hvilket førte mig til lande som Australien, New Zealand, Filippinerne, Indonesien og Thailand. Min kærlighed faldt på dykkerbranchen, og jeg havde en drøm om at blive dykkerinstruktør og hjælpe andre til at opleve havets fantastiske verden; en drøm jeg aldrig agerede på, da det rationelle i mig sagde, at det kunne man da ikke leve af. Selvom jeg var modig og kastede mig ud i mange eventyr, var jeg ikke modig nok til at lytte til mig hjerte. En spirende drøm om at starte egen virksomhed, måske åbne en lille butik eller en cafe, rumsterede også et sted i mit baghoved, men også denne drøm blev i tanken.

Min karriere i hotelbranchen tog til. Jeg blev receptionsleder og valgte herefter at uddanne mig inden for oplevelsesøkonomi og eventmanagement. Konferencebranchen trak i mig, og dette førte til en stilling, hvor jeg rekrutterede og koordinerede personale til events og konferencer. En spændende stilling med fart over feltet, som jeg elskede og brændte for. Jeg var også dygtig til mit arbejde, og som opgaverne blev flere løb jeg stærkere og stærkere – indtil jeg til sidst arbejde for to personer. I grunden var det nok bare et spørgsmål om tid og i september 2017 kom en belastningsreaktion buldrende som et damptog – en belastningsreaktion bedre kendt som stress.

Jeg var i mellemtiden trådt ind i mine 30’er, og det stod nu klart, at jeg måtte tage mit liv og min karriere op til overvejelse. For hvem var det i grunden, at jeg knoklede sådan for? Det var tydeligvis ikke for mig selv. Og havde jeg overhovedet lyst til at fortsætte en karriere, der krævede at jeg konstant kørte på med 200 km i timen?

Kun 2 uger efter at jeg var blevet sygemeldt med stress, havde jeg en af de klareste og stærkeste drømme, jeg nogensinde mindes, og med ét var jeg klar over at en ny rejse skulle til at finde sted. Og denne gang agerede jeg på min mavefornemmelse! Jeg vendte tilbage til drømmenes univers, deltog i kurser med drømmeforsker Michael Rohde og begyndte så småt at hjælpe andre med deres drømmearbejde. Jeg begyndte ligeledes at undersøge, hvordan min egen oplevelse med stress, måske kunne hjælpe andre i samme situation.

Arhanta.jpgI januar 2018 tog jeg med to venner til Khajuraho i Indien og gennemgik en intens 200 timers yogauddannelse inden for klassisk Hatha yoga. Tilbage i Danmark kastede jeg mig ud i mit nye erhverv som yogalærer og fandt hurtigt min vej og min måde at undervise på.

I november 2018 kunne jeg tilmed kalde mig selv uddannet Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler, som er endnu en drøm, der har boblet et sted i mit indre i et godt stykke tid. Endnu en gang har jeg fundet et arbejdsområde, der giver utrolig meget mening for mig. Hvad end det drejer sig om smerter efter fysisk eller psykisk overbelastning, der har sat sig i kroppen, nyder jeg at kunne afhjælpe mine klienter med at finde frem til problemområdet og løsne eller fjerne deres smerter. Specialet som triggerpunkt akupunktør har jeg taget i marts 2019 og det er stadig forholdsvist nyt.