Privat yoga og events

Jeg tilbyder privat yoga både til enkeltpersoner og grupper. Det kan være, at du ikke ønsker at deltage på et hold med andre, at tiderne ikke passer i dit program eller måske I er en større eller mindre gruppe, der gerne vil have noget skræddersyet specielt til jer.

Hvor underviser jeg

Jeg har mulighed for at tilbyde private timer på følgende to lokationer:

Nørrebro Taekwondo Klub (NTK) – Heimdalsgade 35, bagerst i gården, 2. sal, 2200 Kbh – Dette er i uformelle og farverige lokaler med plads til op til 30 deltagere

SALIG – Masnedøgade 20, 2. sal, 2100 Kbh. Ø – Rolige, afslappende og indbydende lokaler med plads til op til 12 deltagere. Her er virkelig mulighed for at få roen helt inder under huden.

Priser

En privat yogaklasse varer typisk 1-1,5 time og kan skræddersyes helt efter dit behov. Hvad end du vil have fokus på styrke og balance med Hatha eller dybe stræk med Yin, så finder vi ud af det. Priserne nedenfor er beregnet ud fra 1 times yoga. Et mindre tillæg vil fremkomme, hvis undervisningen skal vare 1,5 time.

Antal personer NTK SALIG
01-mar 300 kr. + 50 kr. per person 400 kr. + 50 kr. per person
04-aug 300 kr. + 50 kr. per person 500 kr. + 50 kr. per person

Jeg kommer også gerne ud til jer, hvis der er behov for det. Dette kræver dog, at I selv har yogaudstyr til rådighed. Send mig en forespørgsel med dato, placering og antal deltagere og så vender jeg tilbage.

Ry2
Taekwondo Summer Camp 2019 – 100 deltagere
%d bloggers like this: