Yoga hos Nørrebro Taekwondo Klub

Jeg har siden april 2018 undervist i yoga hos Nørrebro Taekwondo Klub. Her underviser jeg bøde børn og voksne i en blanding af hatha og yin yoga. Et yoga medlemskab i klubben koster 125 kr./mdr, men du er altid velkommen til at komme til en gratis prøveklasse.

Om holdene

Der er 3 faste ugentlige yogaklasser i klubben:

  • Børn og voksne: Holdet er for klubbens taekwondo børn fra 7 år og opefter men deres forældre og andre yogavoksne er mere end velkomne til at deltage. Holdet er børnevenligt og øvelserne holdes i korte tid end på et almindeligt voksenhold.
  • Voksenhold: Voksenholdene er en god blanding af hatha og yin yoga, hvor der tages udgangspunkt i deltagernes ønsker og behov. Det er altså en god blanding af styrke, smidighed, balance og fokus.

Holdtider

Tirsdage 17.00-18.00 Børn og Voksne
Tirsdage 18.00-19.00 Voksenhold
Fredage 16.00-18.30 Voksenhold

Tider kan variere ved ferie og helligdage.

Yogalokalet

Vores yogalokale er farverigt, rustikt og uhøjtideligt. Det egner sig til dig, der gerne vil dyrke yoga til billige penge og være en del af et sted med klubånd, hvor de samme deltagere går igen.

Medlemskab

Med et yoga medlemskab i klubben kan du frit komme og gå til alle de forskellige klasser, som det passer dig. Et medlemskab koster 375,00 kr. for 3 måneder. Ønsker du en gratis prøvetime, så kontakt mig via kontaktformularen eller send mig en sms på +45 26742070.

Klubben har adresse på: Nørrebro Taekwondo Klub, Heimdalsgade 35, bagerst i gården, 2 sal, 2200 Kbh. N

NTK5

%d bloggers like this: