Yoga hos NTK

Jeg har siden april 2018 undervist i yoga hos Nørrebro Taekwondo Klub. Det var et tiltag klubben i sin tid lavede for sine taekwondo udøvere samt mødrene til taekwondo børn. Der er sidenhen blevet åbnet op for alle yogainteresserede, og det er i dag muligt at købe et yoga medlemskab i klubben.

Om holdene

Der er to typer af hold hos NTK: et kvindehold fra 17.00-18.00 og et åbent voksenhold fra 18.00-19.00. Begge hold finder sted tirsdag og torsdag.

Det er meget forskelligt, om jeg underviser i Hatha yoga eller Yin yoga eller om jeg laver et miks af de to – jeg skræddersyer mine timer fra gang til gang, ud fra hvem der deltager på holdene, og hvad deltagerne eventuelt har af ønsker.

  • Kvindehold: Holdet er en god blanding af mødre til taekwondobørn, kvindelige taekwondo udøvere og kvindelige yogamedlemmer. Her arbejdes til tider mere med styrke.
  • Voksenhold: På disse hold er det som regel udelukkende taekwondo udøvere og yogamedlemmer der deltager. Derfor er Yin yoga en god balance og der arbejdes knapt så meget med styrkeopbyggende øvelser.

Holdtider

Tirsdage 17.00-18.00

Kvindehold

Tirsdage 18.00-19.00

Voksenhold

Torsdage 17.00-18.00

Kvindehold

Torsdage 18.00-19.00

Voksenhold

Tider kan variere ved ferie og helligdage.

Yogalokalet

Vores yogalokale er ikke så stort, og der kan max være 8 deltagere – gennemsnitligt er der 5 deltagere per hold. Vores yogalokale er farverigt og uhøjtideligt, og det egner sig til dig, der gerne vil dyrke yoga til billige penge og være en del af et sted med en hyggelig følelse af en klubånd. Det er de samme medlemmer der kommer på holdene, og der bliver hurtigt skabt et fællesskab.

Medlemskab

Ønsker du en gratis prøvetime, så kontakt mig via kontaktformularen eller send mig en sms på +45 26742070.

Ønsker du at købe et yoga medlemskab i klubben koster dette 375,00 kr. for 3 måneder. Her har du også mulighed for at deltage i kvinde taekwondo om torsdagen samt styrketræning om fredagen. Medlemskabet kan købes her (kopier linjen og indsæt i din browser): https://www.sonbong.dk/cms/ProfileMaintainEnrollment.aspx?TeamID=86

Klubben har adresse på: Nørrebro Taekwondo Klub, Heimdalsgade 35, bagerst i gården, 2 sal, 2200 Kbh. N

NTK_Yoga.JPG