Analyse af din drøm

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at forstå din drøm og introducere dig til drømmenes spændende univers.

Hvis du på forhånd kan fortælle mig, hvor du er i dit liv, kan jeg bedre spore mig ind på, hvad din drøm handler om. For mig handler det ikke om, at jeg skal lege detektiv, men snarere at vi skal finde ud af, hvad det er, din underbevidsthed prøver at fortælle dig.

Inden du sender mig en beskrivelse af din drøm, skal du derfor overveje, om noget i din drøm passer ind i dit liv lige nu. Du må også gerne gøre dig klart, hvad der er hverdagsting, og hvad der er ekstraordinært. Måske der er noget i din drøm, der allerede giver mening for dig, og som ikke nødvendigvis skal ‘tolkes’.

Hvad skal du gøre

  • Din drøm skal gerne være så detaljeret som muligt. Alt hvad du husker, skal med: billeder, følelser osv.
  • Du kan enten skrive din drøm ned, og sende den til mig på: annemannemarie@hotmail.com
  • Eller du kan indtale din besked på en lydfil (der kan det være lettere at få detaljer og følelser med), og sende den til mig via WhatsApp på +45 26742070.

Vær opmærksom på, at jeg skal bede om en skriftlig tilkendegivelse af, at du ønsker din drøm analyseret, inden jeg går i gang med arbejdet.

Hvordan får du svar

Jeg sender dig en analyse af din drøm som PDF-fil via e-mail, så du altid har mulighed for at se tilbage på svaret. I analysen vil jeg naturligvis lægge vægt på drømmesymboler, men stiller dig også nogle spørgsmål, som du efterfølgende kan gå og funderer lidt over. Dette koster 250 kr. per drøm.

Hvis du efterfølgende ønsker at få noget uddybet yderligere eller har behov for at vi tager en snak omkring din drøm, kan vi arrangere en 30 minutters telefonsamtale for yderligere 150 kr.

 

Dream5

%d bloggers like this: